Menu

Cristian Lazarescu

Event Photographer

Buna,

Daca te afli pe aceasta pagina inseamna ca fotografiile pe care le-ai vazut pe acest site ti-au placut si ma bucur pentru asta. Desi recunosc ca niciodata n-am fost iscusit in a mestesugi cuvinte (poate asta a fost si un motiv pentru care m-am apucat de fotografie), o sa incerc totusi sa-ti vorbesc putin si despre mine.

M-am gandit o lunga perioada de timp ce voi scrie aici… si am realizat ceva: fotografiile mele ar trebui sa spuna totul. Munca mea spune ce fel de fotograf sunt.

Ma apropii de nunti ca un povestitor si-mi dau seama ca ultima imagine a zilei poate fi la fel de importanta ca si prima. Stiu ca te vei bucura de fotografii pentru tot restul vietii tale si ca acestea au o valoare cu mult dincolo de ceea ce vei plati pentru ele. Pentru aceasta am creat  pachete care sa acopere intreaga nunta si nu am nicio limita de cadre. Tot ce fac este facut de mine: de la primul e-mail la blog post si ultimul DVD cu imagini si album… Sunt inspirat intotdeauna de clientii mei si  depun eforturi pentru a face imagini care sa reflecte cine sunt ei impreuna si ca indivizi.

Stilul meu nu este pentru toata lumea, dar cu cei care simt ca este sper sa vorbesc  in curand.

Chiar daca iubesc Valcea am mers cu draga inima la nunti si în: Pitesti, Craiova, Sibiu, Targu Jiu, Bucuresti.

Daca vrei un om si apoi un fotograf, care sa iti prinda cu obiectivul trairile sufletesti in cele mai frumoase momente ale vietii tale, hai sa vorbim.

Testimonials

cross-sign

“ Cristian este un fotograf foarte bun. el ne-a fost alaturi pe durata intregului eveniment. Pozele sunt superbe si foarte naturale. Ne-a bucurat sa il avem alaturi si i multumim cu mult drag pentru ajutor! Recomandam cu incredere! ”
Multumim!Esti cel mai bun in ceea ce faci!Felicitari! Tine-o tot asa!
“ Multumim din suflet pentru tot, Cristi, pentru profesionalism, rabdare, atentie la detalii si implicare. Ai fost cea mai buna alegere si o sa te recomand cu incredere tuturor! ”
Alina Mihaela
Alina Mihaela
Ramnicu Valcea, RO
Diaconu Elena Camelia
Diaconu Elena Camelia
Ramnicu Valcea, RO
Catalina Meianu Sturzat
Catalina Meianu Sturzat
Sibiu, RO

Cristian Lazarescu MyWed Member