Menu

Aniela si Cosmin

Imi doresc enorm, ca si fotograf de nunta, sa apuc sa traiesc acele vremuri cand nuntile noastre se vor apropia de ceea ce vedem pe afara. Aici ma refer, in primul rand, la acele asa zise “obiceiuri” in care nimeni, sau aproape nimeni nu mai crede si care nu fac altceva decat sa dilueze din insemnatatea acestei zile si sa adauge o presiune in plus asupra mirilor. Un alt aspect care nu este pe sufletul meu este legat de cantitatea enorma de mancare care se serveste de obicei la o nunta, mancare care, bineinteles, pana la urma ajunge sa fie aruncata.
Ziua nuntii ar trebui sa fie una foarte relaxata, in care mirii sa fie personajele principale si nu niste “planneri” care vorbesc continuu la telefon pentru a rezolva diversele situatii.
Sa revenim insa la nunta de astazi…..Aniela si Cosmin nu au fost nicicum in situatiiile de mai sus, asta poate si naturii lor, calmi si linistiti.

Va las sa vedeti acum povestea lor.
Enjoy!
Cristi

Te-ar putea interesa si

  • Patricia si Lucian In general, ca si fotograf de nunta, zic ca rezonez bine sau chiar foarte bine cu mirii […]
  • fotograf valceaAdelaida si Francesco Nunta Ballroom Ok Valcea Se apropie noul sezon si, datorita unor mici probleme de […]
  • Ramona si Valentin Nunta Paradis Royal Valcea Observ cum viata noastră devine din ce în ce mai complicata. […]
  • fotograf nunta ok ballroom ramnicu valceaOana si Ionut Nunta Ballroom Ok Valcea Expresia "ce mica este lumea" se potriveste de minune mirilor […]

0 comments

Here is no comments for now.

Leave a reply