Menu

Catalina si Alex-Palatul Brukenthal Avrig

Nunta Palatul Brukenthal Avrig

Mi s-a intamplat de mai multe ori ca, asezandu-ma in fata calculatorului pentru a scrie cate ceva despre nunta la care am fotografiat, sa privesc in gol cursorul palpaind,  gandurile  sa o ia razna cine stie pe unde, iar degetele sa se incapataneze pur si simplu sa atinga tastatura. Si asta nu pentru ca nu as avea ce povesti. Mai toate nuntile mele sunt unice in felul lor, au petreceri dementiale si pe parcursul lor intalnesc oameni minunati care imi raman la suflet pentru tot restul vietii. Pur si simplu, sunt cateodata prea preocupat de munca mea  si nu reusesc sa retin mai nimic din realitatea imediata.

In ultimul timp, insa,  in momentele de calm, imi place sa scriu tot felul de notite referitoare la eveniment, miri, locatie, intamplari sau orice m-ar putea ajuta sa spun povestea si in cuvinte, nu numai in imagini. Nu a fost insa cazul insa si pentru nunta Catalinei si a lui Alex. Imi aduc aminte perfect aceea zi, un sfarsit de iulie canicular, in care totul parea incremenit de caldura.

Despre Catalina si Alex pot sa spun cu mana pe inima ca-mi sunt persoane dragi, cu care m-am intalnit de multe ori pe la nuntile si petrecerile pe care le-am fotografiat de-a lungul timpului. Asa ca, atunci cand mi-au propus sa le fiu alaturi in ziua nuntii, nu am stat nicio clipa pe ganduri. A fost, ca sa o citez pe Catalina: o “nunta olteneasca in Ardeal”. Adica, veselie si multa voie buna, incadrata de  randuielile ardelenesti, intr-o locatie cum nu se putea mai potrivita si unde ma voi intoarce intotdeauna cu mare drag, Palatul Brukenthal.

Ne-au cantat si ne-au incantat formatia Diversity, colegii nostri ramniceni, o formatie pe care am intalnit-o deseori la nuntile pe care le-am fotografiat.

Multumesc dragilor, ca m-ati primit alaturi de voi in aceasta zi deoasebita si sper sa ne revedem curand!

Enjoy!

Cristi

 

Te-ar putea interesa si

0 comments

Here is no comments for now.

Leave a reply