Menu

Sedinta foto in Valcea | Ioana si Laurentiu | Cristian Photography

Sedinta foto in Valcea

Iata ca, prin prisma postarilor pe blog, anul 2017 s-a incheiat pentru mine si ma pregatesc pentru un 2018 plin de noi provocari fotografice si personale.

Sedintele foto sunt pentru mine, un mare motiv de bucurie. Asta pentru ca, presiunea din ziua nuntii dispare, mirii sunt mai relaxati si mai liberi cu sentimentele. In plus, fara sa stam mereu cu ochii pe ceas, putem ajunge sa fotografiem in locatii care ar fi complet inacesibile in ziua nuntii.

Asa au stat lucrurile si in cazul Ioanei si a lui Laurentiu, Ioana fiind sora unei viitoare mele mirese, Stefania. Au fost inspirati de o alta sedinta foto pe care am fotografiat-o cu ceva timp in urma si pe care o puteti vedea aici. Desi nu am reusit sa ne cunoastem pana la data sedintei foto, detaliile stabilindu-le pe email sau telefonic, dezinvoltura lui Laurentiu si naturaletea Ioanei au contribuit la obtinerea unor imagini bune,zic eu-:),  ajutati bineinteles si de locurile minunate in care am fotografiat.

Ioana si Laurentiu, ma bucur ca v-am cunoscut si sper din tot sufletul sa va regasiti in aceste imagini si sa va uitati cu drag la ele peste ani.

Enjoy!

 

 

 

 

 

 

Te-ar putea interesa si

  • fotograf nunta Grand Imperial Deluxe Ramnicu ValceaLavinia si Cosmin Nunta Grand Imperial Deluxe  Ramnicu Valcea Cand am inceput sa fotografiez nunti, nu […]
  • Ramona si Valentin Nunta Paradis Royal Valcea Observ cum viata noastră devine din ce în ce mai complicata. […]
  • fotograf valceaAdelaida si Francesco Nunta Ballroom Ok Valcea Se apropie noul sezon si, datorita unor mici probleme de […]
  • Patricia si Lucian In general, ca si fotograf de nunta, zic ca rezonez bine sau chiar foarte bine cu mirii […]

0 comments

Here is no comments for now.

Leave a reply